Beskyttet beskæftigelse, Aktivitets- og Samværstilbud og STU

Beskæftigelse på GAIA Museum:

GAIA Museum har hver dag mange besøgende udefra, som vi skal betjene på forskellig vis – i cafeen, museet, butikken, rammeværkstedet etc.

På GAIA Museum er mennesker med særlige behov beskæftiget i café, museum, butik, rammeværksted. Vores arbejdssted er et meget levende sted, og alle jobs er meget vigtige for at skabe et godt sted for vores gæster.

Hvis du ønsker et job på GAIA Museum, har vi mange forskellige muligheder, og der er mulighed for, at vi tilrettelægger en arbejdsuge, så den passer pæcist til dig.

Du kan få arbejde i:

Café GAIA Papaya, hvor du kan hjælpe med at tilberede maden til de mange gæster, eller du kan arbejde i cafeen, hvis du er god til at yde gæsterne en god service, så de føler sig godt tilpas.

GAIADesign, hvor du kan male vores berømte molekylestager, stabelstager, fuglehuse og foderbrædder, eller du kan være en del af GAIAs serviceteam i forbindelse med konferencer og lokaleudlejning, eller være i budtjenesten.

Museumsbutikken, hvor du er med til at betjene kunderne i butik og galleri. Du oplever, hvad det vil sige at arbejde i butik, lagertælling, rengøring osv. I tilknytning til butikken ligger det kreative værksted, hvor du kan arbejde med at fremstille forskellige produkter til salg i butikken.

Rammeværkstedet, hvor du kan hjælpe med at lave rammer eller spænde lærred op til kunderne eller til kunstskolen GAIA Akademi. Rammeværksted og Design hjælper også i forbindelse med særudstillinger, f.eks. når lokalerne skal gøres klar, vægge skal stilles op, flyttes eller males.

GAIAbyte, hvor du kan være med til at lave grafisk materiale både som PR for GAIA og alle mulige opgaver, både små og store, for eksterne kunder. 

GAIAvia, hvor du kan hjælpe i en kantine, som tilbyder lækker salatbar, lune retter og friskbagt morgenbrød til VIA University College Randers mange søde studerende og personale.

GAIAs Udehold er afsted to gange om ugen. Så hvis du trives med at lave praktiske, udendørsopgaver, så er det en god mulighed for dig.

GAIA Akademi, hvor vi arbejder med alle former for kunst, og hvor der også er mulighed for at tage en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU).

Alle på GAIA kan få undervisning i dansk og matematik torsdag eftermiddag på akademiet.

Du skal visiteres til et arbejde på GAIA Museum gennem din sagsbehandler. Inden du beslutter dig, om du har lyst til at arbejde på GAIA, har du mulighed for at få en praktik på et par måneder.

Send os en e-mail